Tre svenkspråkiga barnfilmer på repertoaren i Hfors och endast en i Åbo

Varje fredag går vi igenom läget på biograferna i huvudstadsregionen och Åboregionen, för att leta efter eventuella svenskspråkiga (och nordiska) filmer. Resultatet publicerar vi sedan på Facebook, på sidorna ”Svenskspråkiga filmer i huvudstadsregionen” respektive ”Svenskspråkiga filmer i Åbo”. För att tjäna publiken ännu bättre, publicerar vi dem nu också här på bloggen.

Svenskspråkiga filmer i huvudstadsregionen 22-28.3 2019

Vi har tre svenskspråkiga barn/familjefilmer på repertoaren den här veckan. Barnsöndagar på Kino Engel visar Legofilmen 2 på söndag klockan 13 och den ges också på Kinopalatsi samma dag klockan 12.45.

Sune vs Sune visas på Kinopalatsi på lördag klockan 13.15 och på söndag klockan 13.35. Bio Grani visar Sune-filmen på lördag & söndag klockan 14 och ytterligare en föreställning hittar vi i Kannusalen i Esbo där filmen visas på lördag klockan 13.

Röjar-Ralf kraschar internet på Kinopalatsi på lördag klockan 13.05 och på Omena på söndag klockan 12.50.

Den svenska filmen Lyckligare kan ingen vara (Onnen kukkuloilla) i regi av Staffan Lindberg fortsätter med dagliga föreställningar på Kinopalatsi, Omena, Sello och Itis plus föreställningar alla dagar förutom lördag & söndag på Tennispalatset. Och ytterligare en föreställning på Kino Tapiola på lördag.

Till sist har vi en föreställning av Gräns på Riviera på måndag klockan 17.30.

 

Svenskspråkiga filmer i Åbo 22.3-28.3 2019:

Tack och lov för Barnsöndagarna på Kino Piispanristi, för utan dem hade vi inte haft en enda svenskspråkig barn/familjefilm att bjuda på den här veckan. Nu kan ni emellertid se Draktränaren 3 i svensk version på söndag klockan 11.30 på Kino Piispanristi.

För en lite mer vuxen publik har vi den svenska filmen Lyckligare kan ingen vara (Onnen kukkuloilla) i regi av Staffan Lindberg. Den visas på Kinopalatsi på fredag, lördag, söndag & torsdag och på Kino Piispanristi på fredag, måndag, tisdag & torsdag. Filmen handlar om fem par i olika åldrar som alla på sitt sätt söker kärleken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s